FAQ

Waar komt Superbrew koffie vandaan?

Onze koffies bestaan uit blend van bonen uit verschillende landen. Elke soort Superbrew komt dus uit meerdere landen. We gebruiken bonen uit Nicaragua, Colombia, Peru, Rwanda en Tanzania.

Welke koffie van Superbrew past bij mij?

Om het makkelijk te maken hebben we 4 specifieke blends samengesteld. Drink je graag cappuccino? Kies dan de Cappuccino blend. Dol op Americano’s? Je raadt het al, de Americano blend. Met het proefpakket kom je er makkelijk en voordelig achter welke blends je het lekkerst vindt.

Hoe vers is Superbrew?

Supervers. We brand in kleine batches zodat je de koffie zo vers mogelijk thuis krijgt. Onderop elke zak Superbrew zit bovendien een sticker met daarop de datum tot wanneer je de mooiste smaakbeleving krijgt.

Wat betekent langzaam gebrand?

Om tijd en kosten te besparen, worden de meeste (supermarkt) bonen zo snel mogelijk gebrand. Wij doen het tegenovergestelde. Wij gebruiken een lagere temperatuur en nemen twee keer zo lang de tijd om onze bonen te branden. Zo halen we de unieke smaken en eigenschappen uit de verschillende bonen naar boven.

Zit er plastic in Superbrew verpakkingen?

Kort: ja. Omdat dit nu de beste verpakking is om de kwaliteit van onze bonen te garanderen. Tot we een beter alternatief hebben gevonden, compenseren we dit. Want we willen graag plastic neutraal zijn.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb?

We doen samen met PostNL ons best voor de volgende levertijden. Als je doordeweeks vóór 21:00 uur bestelt, heb je het de volgende dag in huis. Bestellingen op zaterdag worden maandag bezorgd. En bestellingen op zondag op dinsdag.

Hebben jullie geen cupjes?

Vooralsnog hebben we alleen bonen. Om ook cupjesdrinkers van Superbrew te kunnen laten genieten, onderzoeken we de mogelijkheden. Vooralsnog zijn we op zoek naar een super goed en duurzaam cupje. En dat hebben we nog niet gevonden.

Hebben jullie ook een abonnement?

Nog niet, maar ook hier werken we superhard aan. Zodra we abonnementen aan kunnen bieden, zullen we dit zéker vermelden op de site en in onze nieuwbrief.

Leveren jullie ook aan bedrijven?

Zeker, heb je interesse om zakelijk over te stappen op Superbrew? Stuur een mailtje naar info@superbrew.nl en we nemen contact op.